Godnatt!

Gratuit
Recevez toutes nos informations et actualités par Email.

Entrez votre adresse email:

Dagen började med att vi gjorde oss iordning för att åka till Eurostop. Först tog vi en snabbrunda i alla butiker för att sedan gå till MAX, där jag skulle testa Banana Surprise. Tran nöjde sej med en Crispy Chocolate. Efter har ätit upp våra glassar begav vi oss mot eurostop igen o mötte upp våra mammor för att sedan dra oss hemåt.Tran & Jag gör oss iordning.Ett foto innan vi beger oss mot Eurostop.My posar framför apoteket - många roliga minnen :DEtt besök hos Espresso House efter MAX.Inga kommentarer.Me drinken meine icetea.Hstd Cider till Kga tjej.Ikväll ska vi grilla - Chickenwings. Mer om detta kmr senare.

 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »