I fokus: Arenorna

Gratuit
Recevez toutes nos informations et actualités par Email.

Entrez votre adresse email:

Ny helg - nya äventyr. Bara för att vara lite extra fittig så ska ja skriva allt i kursiv stil.Kapitel 1 - JobbetFredagen började med att jag åkte ner till Adecco och fixade mig ett jobb som barnehageassistent. Mina lögner och min manipulativa stil gjorde att tjejen på Adecco trodde på mig stenhårt. Hon ger mig en högre lön än vad man normalt ska få som nybörjare och hon skickar iväg mig på ett specialuppdrag direkt. Jag blir skickad till en barnehage för utvecklingsstörda barn där jag ska vara personlig assistent. På det får jag en lön på 135 nok i timmen, vilket just nu är exakt 176,07 sek. Riktigt bra ändå.Kapitel 2 - Mamma kommer till stanEfter det så kommer mamma hit från skell för att hälsa på mig och jennan. Så hela helgen hänger jag med dom.Fredagen med dom börjar med att vi checkar in mamma på hotellet och lämnar väskor osv. Sedan åker vi hit och jag visar hur vi bor, och så tar vi en fika.Sedan går vi till Jennan och visar hennes crib, och även där fikar vi.Efter det åker vi in till stan och käkar på Peppes pizza. Gott som fan var det!Efter pizzan går vi till ett ställe och tar oss varsinn Bailys coffey. även den god. Trots att jag inte gillar kaffe.Lördag - Att hitta ett sandkorn i öknen.På lördag väcks jag klockan 11 flera jävla gånger av att nån jävel ringer när jag ska sova. Det var då jennan som ville att jag skulle komma in till stan och möta upp dom och gå och äta.Jag föreslår att vi ska gå och käka på Bislett kebab house som jag hade hört mycket om. Bland annat att det skulle vara norges näst bästa kebabställe osv. Även http:/www.kebabguiden.no bekräftar rykterna.Så jag slår upp vägen dit på googlemaps. Jag väljer då även en väg som ska gå förbi slottet och genom slottsparken så mamma ska få se det.När vi har gått ganska långt börjar jag bli osäker på om vi verkligen var rätt och jag kommer då också på att jag har glömt vad gatan hette och vilket nummer det var. Jag säger inget till dom andra utan fotsätter bestämt att gå. Dom förstår att jag inte riktigt har koll när jag stannar och kör ole dole doff i en korsning. Men jag hävdar bestämt att jag vet exakt och forstätter på känsla. Efter vi har gått länge så får jag plötsligt en känsla och jag utbrister: Här ska det fan vara! Mamma och Jennan tittar på varandra och suckar och tycker att jag är dum i huvudet, för det fanns verkligen ingenting som skulle likna ett kebabställe så långt man kunde se.Då vänder sig mamma om och börjar skrapa bort lite smuts från ett fönster. Vad dyker då upp bakom dammet om inte: Bislet kebab house! Stället hade flyttat men hade en gång legat här och det var den adressen som låg ute på nätet. Jag blir fett imponerad av mig själv att jag hittade så exakt, trots att jag bara gick på känsla.Vi hittar sedan det riktiga stället och går in och äter. Gott som fan om än lite överreklamerat.Lördag eftermiddag- Shopping och bioEfter kebaben gick vi in till stan och shoppade. Jennan och mamma var jobbiga och skulle in på alla butiker. Jag följde snällt med.Klockan 4 började jennan jobba och då gick jag o mamma och såg på bio. A curious case of Benjamin Button. Jag hade ingen aning om va den skulle handla om. Hade bara hört att den var bra. och det var den också. Lite sorglig och fin. Efter bion drog vi till jennan som då slutat jobba. Sen gick vi och kollade på teaterbyggnaden och tänkte gå upp på taken där som man kan glra. Det var avstängt men ändå roligt att se byggnaden.Sedan gick vi och käkade ett skrov på mcdonalds. och sen åkte vi hem.Lördag kväll - Supa till vi stupa.När jag kom hem ca kl 22.00 var de fullt ös i lägenheten. Folk spydde och sjöng sånger. Vicke, Kenny, Jocke och PH var festdeltagarna, och sen då jag såklart. Jag drack upp mina bärs ganska snabbt. Sen gick vi över till grannfesterna som alltid är i huset. Det blev ingen utgång utan vi stannade istället hemma och söp till vi stöp. Klockan 12 trillade jocke av pinnen. Själv höll jag ut till ca 4.Söndag - Holmenkollen och bowling.På söndag var jag trött och bakis. Men trots det steg jag upp klock kvart i 10 för att åka in till stan och återigen träffa mamma och jennan. Vi hade planerat att åka ut till Homenkollen för att se Holmenkollen.Vi möttes på Sentralstatioonen. Där köpte jag lite frukost på Narvesen och sedan gick vi ner i tunnelbanan för att vänta på tunnelbanan. ver en timme tog det för den att komma. Men tillslut kom den. I Holmenkollen var det soft. Massa fina hus i 100 miljoner-klassen och såklart den stora skidanläggningnen.Hoppbacken var avstängd för reparation men vi gick in och tog en fika på skidmuseet.Sen tog vi bussen tillbaka till stan. Sedan gick vi och bowlade. Jag utklasssade dom andra. Det var faktiskt nästan lite pinsam hur utklassade dom blev. 100-0 eller nått sånt, tror jag det blev.Efter bowlingen åkte mamma hem till sverige, jennan hem till sig och jag hem till mig.Sedan gick jag och la mig i min säng och drömde om vilka nya äventyr som skulle möta mig dagen efter, då jag börjar på mitt nya jobb./ CF

 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »