Fynda

Gratuit
Recevez toutes nos informations et actualités par Email.

Entrez votre adresse email:

Jag gillar verkligena att hitta billiga saker som knap är använda. Jag brukar för att hitta saker som är näst intill oanvända och har ett väldigt bra pris, vända mig till auktioner antingen på internet eller “på riktigt”. Den hemsida jag tycker är bäst är bidzone. Där hittar jag alltid väldigt bra saker och hela hemsidan i sig är väldigt enkel att hitta på. Det är heller aldrig något strul med betalningar och att man inte får saker när man  handlar på auktioner hos bidzone. Skall du köpa något över internet på auktion så titta på bidzone innan du kollar på någon annan hemsida.

 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »