Vi hjälper varandra

Gratuit
Recevez toutes nos informations et actualités par Email.

Entrez votre adresse email:

Jag tycker att det ska bli så roligt att få hälsa på min äldre syster igen. Jag har inte varit hos henne sedan förra våren. Då hade vi väldigt roligt ihop och hon lärde mig grunderna i yoga. Nu när jag återvänder så ska hon lära mig ännu mer, det är något som jag verkligen ser fram emot. Jag har lovat henne att jag ska baka en massa bröd när jag är där som en ersättning för att hon lär mig allt hon kan om yoga. Jag tycker att det är en väldigt bra uppgörelse. Det är så att vi systrar alltid håller på med tjänster och gentjänster. Det är så skoj att vi alla har olika talanger och förmågor och vi delar med oss av det som vi kan. Jag är så glad över att jag har tre underbara systrar som jag kan ha så mycket gemensamt med i livet.

 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »
 • »